Magnus Andersson

 • Er gestaltterapeut og parterapeut
 • Har tatt en ettårig lærerutdanning i mindfulness
 • Utdannet Mind Calm-coach
 • Har gjort Acem-meditasjon og Ascension-meditasjon i mange år
 • Er sertifisert til å undervise Trauma release exercises (TRE)
 • Doktorgrad i stillhet i musikk (John Cage med særlig vekt på zenbuddhisme)
 • Jobbet som forsker (postdoktor) og leder ved Norges Musikkhøgskole.
 • Driver tangoskolen TangoTango
 • Studerte profesjonsstudiet i psykologi i to år
 • 310 timer lang pilatesutdanning
 • Og mye annet rart

Jeg er smart og er vant til å møte virkeligheten med hodet. Når jeg ikke har kunnet løse ting har jeg pleid å bli frustrert. Gjennom meditasjon har lært meg å lytte til følelser, til kroppen og min intuisjon, og jeg har lært meg hva det betyr å «gi slipp». Jeg har lært at nærværet aldri er lenger vekk enn et åndedrett. Jeg kan alltid velge å hvile i hva jeg kaller «stillheten». Veien dit har ikke gått gjennom å trekke meg vekk fra virkeligheten for å spise broccoli og å gå i munkekappe. Nei, jeg er fremdeles like høypresterende som da jeg var midt i min forskerkarriere, bare at nå mister jeg ikke meg selv i jobben lenger. Ikke minst har meditasjonen gitt meg verktøy for å være mer nærværende for venner og familie, og jeg opplever at jeg generelt har bedre tid og at jeg tar inn inntrykk med hele meg. Noe av hva som gir meg mest tilfredshet i livet er når jeg får lov å dele min erfaring med meditasjon og mindfulness med andre.

Flott! Veldig bra! Dette fungerer fra første instruks.

– Kristen, vice president i risk management

Jeg syns du er en fantastisk lærer og gruppeleder. Jeg får masse ut av hver eneste kurskveld. Nøkkelen for meg er at du på en flott måte kombinerer det å formidle kunnskap, dele engasjement og egne erfaringer gjennom praksis og bruke de medmenneskelige kvalitetene du har. Det gjør at du ikke bare snakker til hodene våre, men møter oss på flere plan og som hele mennesker.

– Forlagsredaktør, 49 år

Du, Magnus er en strålende kursleder og fasilitator. Du er suveren på å gi verdifulle perspektiver til våre erfaringer og sette det vi bidrar med inn i en ramme som handler om mindfulness. Du har en veldig behagelig fremtoning, er full av visdom og kjærlighet og deler av deg selv og dine erfaringer. Ikke minst er det tydelig at du lever ut eller i det du snakker om på kurset, du er virkelig til stede. Du evner å skape trygghet og et fortrolig rom som åpner for at vi kan dele av oss selv, og bare innenfor de rammene som vi selv er komfortable med. Du har også en veldig fin måte å lede oss igjennom meditasjonene på, og bare å høre stemmen din på lydfilene setter meg i en meditativ tilstand. 🙂

– Ine, Seniorkonsulent

Jeg synes du på en fin og lærerik måte evner gang på gang å ta i mot fra gruppen, kna det og omformulere det som ble sagt slik at det ga ny og dypere mening. Jeg opplever deg som tilstedeværende og behagelig. Du ser og hører alle i gruppen. Gir alle plass og gir av deg selv.

– Konsulent, 35 år

Jeg opplevde en veldig tilstedeværelse fra deg. Og det i seg selv er fantastisk frigjørende og helende. Jeg opplevde aksept, ro og et oppriktig ønske fra din side om å hjelpe. Og en unik evne til å se utfordringen uten å analysere den i stykker. Det var befriende enkelt og det er noe av det som er så fantastisk. Du har så mange sterke sider! Noe av det jeg kan nevne: tilstedeværende, lyttende, spørrende. Inspirerende. Du kan både «føre og bli ført»; lytte og prate, ta styring og la deg bli ført av sted. (ref. Tango). Denne sensitiviteten og samspillet med den andre er fantastisk å ha med seg i rollen som terapeut. I tillegg er du ekspressiv; du uttrykker deg både verbalt og med kroppsspråk – noe som gjør det lett å forstå det du forklarer. Det mest interessante er effekten jeg har hatt i etterkant. Jeg føler meg så veldig rolig, harmonisk og avslappet. Dette er virkelig massasje for tankene og følelsene! Etter behandling og samtale med deg i går, har jeg vært som i en rolig ekstase. Fremdeles! Det er fantastisk og jeg har virkelig troen på deg og det du driver med! Tusen takk til deg for fantastisk opplevelse og verktøy som gjør at livet blir enklere og mer levende!

– Psykologistudent som jobbet flere år i næringslivet

Takk for veldig bra kurs. Selv om jeg ikke er nybegynner i oppmerksomhetstrening og Mindfulness, så har jeg lært masse. Du har en unik, personlig og veldig sterk formidlingsevne. Du er en stor læremester. Takk!

– Jon, 60 år

Jeg har hatt erfaring å jobbe sammen med Magnus flere ganger der han bruker øvelser for å forankre kursdeltagerne i her-og-nå, og resultatene har vært forbløffende. Jeg har sett forsiktige personer stå foran en gruppe med autoritet som en råbarket leder, jeg har vært vitne til dype menneskemøter hvor ordene bli overflødige, og jeg har hørt kursdeltagere si at de ikke lenger skjønner hva prestasjonsangst skal være bra for.Magnus har dessuten en varm utstråling som gjør at det er enkelt å føle seg trygg sammen med ham. Hans aller største styrke er hans skarpe hode. Han skjønner rett og slett ”strukturen” til nærværet – noe han har brukt år til å lære å kjenne bedre gjennom sin meditasjonspraksis. Han har derfor en sterk evne til å se hvor den enkelte kursdeltageren befinner seg, og han kan gi dem de mest passende øvelsene slik at de får verktøy til å finne trygghet og nærvær i seg selv – selv om det stormer på og rundt dansegulvet eller i livet.

– Anne Marit Ligaard, landets vakreste tangodanser på inn- og utsiden. Hun har jobbet sammen med Magnus i syv år.

Tack för den otroligt fina kursen (…) Hoppas få lära mig mer för det var beroendeframkallande.

– Eva, pensionär och tidigare banktjänsteman

When I made the appointment with you I wanted to address an on-going problem I had with my knee which does not have any medical reason for being painful. I found the technique you used very useful for addressing a root cause to my current behaviours and feelings about various things. It really made me think and I hope to experience positive changes as a result.I found you very professional and patient, I instantly felt comfortable working with you and able to open up about my personal feelings and experiences. Thanks

– Kate Young, NLP Practitioner, Life Coach, Hypnotherapist and Hypnobirth Practitioner

NYHETSBREV

MEDITASJONSTIPS | MINDFUL MIDDAG

RETREATER | KONSERTER | KURS KAFFEMEDITASJON

Vi snakkes!