Livets katastrofer. Bruk kroppens og sinnets visdom til å håndtere stress, smerte og sykdom

Dette er en klassiker innen mindfulness i Vesten. Boken legger ut bakgrunnen og tankene rundt det såkalte MBSR-programmet (Mindfulnessbasert stressreduksjon), som Kabat-Zinn skapte i 1979 for å hjelpe svært syke pasienter.

Ærlig talt kommer denne ikke på vår toppliste over inspirerende bøker, men hvis du over tid ønsker å fordype deg i meditasjon og mindfulness er dette en bok du bør kjenne til.

Stikkord:
,
Magnus Andersson
magnus@tangotango.no

Jeg er en av meditasjonslærerne på Meditasjon for alle. I tillegg til min mangeårige praksis med meditasjon har jeg en ettårig utdanning innen mindfulness. Jeg er også gestaltterapeut under utdanning (jeg er i praksis og tar klienter) samt Mind Calm-coach. Ellers har jeg doktorgrad i musikk med etterfølgende forsker- og lederoppdrag. Jeg driver tangoskolen TangoTango, er musikkritiker i Klassekampen og prøver å gjøre det som til enhver tid inspirerer meg.

Ingen kommentarer ennå

Post en kommentar

NYHETSBREV

MEDITASJONSTIPS | MINDFUL MIDDAG

RETREATER | KONSERTER | KURS KAFFEMEDITASJON

Vi snakkes!

NYHETSBREV

MEDITASJONSTIPS | MINDFUL MIDDAG

RETREATER | KONSERTER | KURS KAFFEMEDITASJON

Vi snakkes!