Workshop og meditasjonsmøte: Nyttårsforsett 0.0 (heldag)

Kurs med guidede meditasjoner som alle kan følge, uansett du har meditert eller ikke. Vi jobber med holdninger og verdier i gruppen, og du må regne med å dele opplevelser i gruppen.
Tid: 10.30-16 (1 time lunsj)
Pris: 600 kr, inklusive lunsj, kaffe og te
Maks syv deltagere for å sikre at vi kan samtale i gruppen.

Kursbeskrivelse

Nytt år betyr at mange av oss summerer året som gått, og vi tenker fremover. Noe skal bli annerledes, og det handler ofte om å endre vår livsstil eller vår personlighet. Men det er sjeldent at vi lykkes med en forandring bare fordi kalenderen bikker nyttårsaften. Hvis et nyttårsforsett ikke lykkes er det fordi det ikke er basert på dine grunnleggende verdier.

Denne workshopen går enda dypere enn dine verdier. Gjennom meditasjonsøvelser kontakter vi det som er det aller, aller viktigste for nettopp deg (det er individuelt for de forskjellige deltagerne i workshopen). Å være med denne kjernen er en vakker opplevelse i seg, men det er også et godt utgangspunkt for å formulere dine verdier på en måte som gjør at du kan stå for dem med hele deg.

Grunnleggende sett handler workshopen om å gjøre en erfaring av hvem du er. Fra dette stedet kan du formulere verdier som betyr noe for deg. Og med en bevissthet om disse verdiene blir det langt enklere å bestemme hvordan du ønsker å leve livet og å ta beslutninger. Det blir rett og slett enkelt å alltid vite hva du skal gjøre fordi du er i kontakt med din kjerne og du kjenner dine verdier.

Jeg har valgt å kalle denne workshopen «Nyttårsforsett 0.0». Det spiller selvfølgelig på begrepet «2.0», som brukes for å vise at vi har å gjøre med en helt ny versjon av noe. Det er en videreutvikling og ting er blitt mer avanserte. «0.0» markerer derimot at vi går innover til kjernen. Vi går tilbake til erfaringen av ditt innerste vesen, og her kan du kanskje oppdage at du er perfekt slik du er. Det tenker jeg er et mye bedre utgangpunkt for å utforske og oppdage livet enn å tenke at du må forandre noe for å bli deg selv. Du er jo allerede deg selv! Hva med å bli med på å utforske et nytt kart som lar deg oppdage din verden med nye og uskyldige øyne? Velkommen skal du være!

For hvem?

Du kan ta dette kurset uansett du har meditert tidligere eller ikke. Vi vil gjøre guidede meditasjoner som alle kan følge.

Andre spørsmål om meditasjon

Vi svarer på mange spørsmål om meditasjon her: https://www.meditasjon-oslo.no/meditasjon/

Magnus Andersson, kursleder

Jeg er meditasjonslærer, har doktorgrad i stillhet, underviser tango og brenner for å integrere meditasjon og mindfulness i gestaltterapi (jeg er gestaltterapeut under utdanning og jeg tar klienter). Jeg har arbeidet som forsker med lederansvar, utøvende pianist med hundrevis av konserter, musikkritiker, journalist og mye annet rart.
Les mer om meg her…
Interessert i gestaltterapi? Sjekk: her…

Andre om Magnus

Les mange flere anbefalinger her: https://www.meditasjon-oslo.no/magnus-andersson/

«Jeg syns du er en fantastisk lærer og gruppeleder.»

«(Du) evner gang på gang å ta i mot fra gruppen, kna det og omformulere det som ble sagt slik at det ga ny og dypere mening.»

«Du evner å skape trygghet og et fortrolig rom som åpner for at vi kan dele av oss selv, og bare innenfor de rammene som vi selv er komfortable med.»

«Tack för den otroligt fina kursen (…) Hoppas få lära mig mer för det var beroendeframkallande.»

Påmelding

NYHETSBREV

MEDITASJONSTIPS | MINDFUL MIDDAG

RETREATER | KONSERTER | KURS KAFFEMEDITASJON

Vi snakkes!