Mindful middag – Fire retter

Spis deg til opplysning! Sansene står sentralt i klassisk mindfulness, og vi bruker god mat for å øve oss i sansevarhet/mindfulness. Har du ikke prøvd mindfulness tidligere vil dette bli en spennende introduksjon. Hvis du allerede praktiserer får du inspirasjon til å være mindful i enda flere situasjoner i livet. Velkommen skal du være!

Meny*

Østers
To østers. Vi kan spise dem naturelle eller med sherryeddik.

Kamskjell
Tre sorters kamskjell (smørstekt, ceviche-stil, surret i lardo med trøffelsalt og ertepuré)

Dielam
Det er sesong for dielam! Kjøttet er lyst, finfibret og eksepsjonelt mørt, og vi spiser det med hva vi finner av ferske, økologiske grønnsaker. Les mer om kjøttet her: https://jacobs.no/Kjott/Artikler-om-kjott/Dielam—lyst-mort-og-mildt/

Popcornfantasi

Sjokoladetrukne popcorn med solbæris på crumble

Kaffe, urtete eller matcha

*) Dette er den preliminære planen. Menyen kan bli forandret.
NB! Det er ikke anledning til å kjøpe alkohol eller å ta med alkohol.

Hva skjer?

I løpet av kvelden gjør vi noen klassiske meditasjonsøvelser for sansene, og vi legger til rette for at middagen blir en meditativ opplevelse i seg. Minst like viktig er at dette er en kveld der vi kan bare henge med spennende mennesker som ønsker å være mer nærværende. Er du nybegynner i meditasjon vil du lære spennende teknikker, og du som er erfaren vil mest sannsynlig kunne få påfyll for å fordype din praksis. I tillegg til å gi deg en god opplevelse for kvelden ønsker vi å inspirere deg til å være mindful i alle hverdagens aktiviteter.

Kursleder

Magnus Andersson

Meditasjonslærer med doktorgrad i stillhet, tangolærer og hobbykokk som drømmer om å jobbe på Maaemo. Les mer om Magnus her…/p>

Påmelding

Maks 8 deltagere

Det er ikke billetter tilgjengelige lenger