Mindful middag – Flere retter (FULLT!)

Påmeldingsfrist: 19/11

Spis deg til opplysning! Sansene står sentralt i klassisk mindfulness, og vi bruker god mat for å øve oss i sansevarhet/mindfulness. Har du ikke prøvd mindfulness tidligere vil dette bli en spennende introduksjon. Hvis du allerede praktiserer får du inspirasjon til å være mindful i enda flere situasjoner i livet.

Vi innleder med en guidet meditasjon. Hovedretten blir spist i stillhet.

Velkommen skal du være!

Meny*

To rosiner Ja, vi spiser to rosiner, og vi gjør det mindfult. Dette er en av de klassiske mindfulnessøvelsene.
Forrett
Lamm
Dessert
Kaffe/te

*) Dette er den preliminære planen. Menyen kan bli forandret. NB! Det er ikke anledning til å kjøpe alkohol eller å ta med alkohol.

Hva skjer?

I løpet av kvelden gjør vi noen klassiske meditasjonsøvelser for sansene, og vi legger til rette for at middagen blir en meditativ opplevelse i seg. Minst like viktig er at dette er en kveld der vi kan bare henge med spennende mennesker som ønsker å være mer nærværende. Er du nybegynner i meditasjon vil du lære spennende teknikker, og du som er erfaren vil mest sannsynlig kunne få påfyll for å fordype din praksis. I tillegg til å gi deg en god opplevelse for kvelden ønsker vi å inspirere deg til å være mindful i alle hverdagens aktiviteter.

Magnus Andersson, kokk og kursleder

Når jeg ikke drømmer om å jobbe på Maaemo er jeg meditasjonslærer, har doktorgrad i stillhet, underviser tango og brenner for å integrere meditasjon og mindfulness i gestaltterapi (jeg er gestaltterapeut under utdanning og jeg tar klienter). Jeg har arbeidet som forsker med lederansvar, utøvende pianist med hundrevis av konserter, musikkritiker, journalist og mye annet rart.
Les mer om meg her…
Interessert i gestaltterapi? Sjekk: her…

Andre om Magnus

Les mange flere anbefalinger her: https://www.meditasjon-oslo.no/magnus-andersson/

«Jeg syns du er en fantastisk lærer og gruppeleder.»

«(Du) evner gang på gang å ta i mot fra gruppen, kna det og omformulere det som ble sagt slik at det ga ny og dypere mening.»

«Du evner å skape trygghet og et fortrolig rom som åpner for at vi kan dele av oss selv, og bare innenfor de rammene som vi selv er komfortable med.»

«Vil bare nok en gang si takk for en nydelig middag! Tusen takk for at du tilrettela for meg. Det er virkelig et privilegium å få så god mat på en såpass komplisert diett (AIP-diett). Det var fantastisk.»

«Selv tusen takk for hyggelig og smakfull middag! Deilig med fisken som ble servert på saltstein. Det imponerte meg.»

Påmelding

Maks 7 deltagere

FULLT!

NYHETSBREV

MEDITASJONSTIPS | MINDFUL MIDDAG

RETREATER | KONSERTER | KURS KAFFEMEDITASJON

Vi snakkes!