Instruktørutdanning – 1 år (8 moduler, inkl. 6 dager retreat)

kvinne mediterer ved vann, mindfulness og meditasjon

Ønsker du å ta din reise i mindfulness til et nytt nivå og samtidig bli bedre i stand til å hjelpe andre? Bli mindfulness-instruktør! Programmet ledes av Ragnar Parabhakti Grøn.

Utdanningen er basert på Jon Kabat Zinns MBSR-program (mindfulnessbasert stressreduksjon). Her lærer du mange teknikker for stille meditasjon, slik at du kan gjøre den praksis som passer for deg. Du lærer også teknikker du kan bruke med åpne øyne, deriblant Kriya-yoga.

Jeg har blitt tryggere i meg selv, og opplever at gjennom å praktisere meditasjon, er jeg mer til stede i mitt eget liv. Ragnar Parabhakti er en lærer med enormt mye kunnskap og erfaring. Han formidler på en ekte og fin måte, og har en egen evne til å lytte og vise omsorg. Jeg gir mine varmeste anbefalinger til dette kurset.

– Laila- prosjektleder

Praktisk

Omfang: Åtte moduler i løpet av et år (tre dager), inkludert en seks dager lang retreat.
Sted: InnerLife-Senteret, Sagveien 28, Oslo, vakre og stille lokaler som ligger idyllisk ved Akerselva.
Pris: 39.000 kr (kost og losji for retreaten tilkommer, ca. 600 kr/døgn).
Påmelding: snarest

Kursinnhold

  • 6-8/9: Modul 1, Innføring i meditasjon og mindfulness, MBSR, del 1. (Om du ikke kan være med denne helgen har vi satt opp en alternativ første helg 14-15 september i Asker)
  • 27-29/9: Modul 2, Innføring i meditasjon og mindfulness, MBSR, del 2.
  • 1-3/11: Modul 3, Meditasjon og yoga. Innføring i Kriya Yoga.
  • 22-24/11: Modul 4, Selvutvikling og frigjøring, samt øve på å instruere meditasjon og mindfulness.
  • 4-9/1: Modul 5, Stille retreat. Fordypning i meditasjon.
  • Mars 2020: Modul 6, Meditasjon og mindfulness – øve på å instruere.
  • April 2020: Modul 7, Selvutvikling – konstellasjons- og traumearbeid 3 dager.
  • Mai 2020: Modul 8, Avsluttende samling – veien videre – instruering og egen praksis.

Hilsen fra Magnus, som driver Meditasjon for alle

Jeg er glad for å få med en lærerutdanning på hjemmesidene, og denne kan jeg gå god for. Det aller viktigste en mindfulnesslærer må ha er å ha gått dypt inn i sin egen praksis. Jeg kjenner Ragnar Parabhakti som en mann som stråler av nærvær, og som er like dedikert til sin egen utvikling som han er til å hjelpe andre på sin vei.

Ragnar Parabhakti vil inspirere deg til å gå dypt i din egen praksis. Fordi han har brukt så mye tid på å utvikles med meditasjon og mindfulness kan han gi deg veiledningen du trenger. Han er også en god pedagog som vakkert balanserer mellom å formidle kunnskap og erfaring samt å trekke fram ressursene i deg som student.

Jeg syns også at MBSR-rammeverket er suverent hvis du skal lære ut meditasjon/mindfulness til andre (kurset bruker rammeverket, men er ikke et offisielt MBSR-kurs). Ved siden av å undervise meditasjon er jeg også gestaltterapeut, og jeg bruker mange av disse verktøyene i terapien. Det jeg syns er bra med dem er at de er så enkle at alle kan få til det. Du lærer flere måter å meditere sånn at du og dine fremtidige elever kan finne verktøyene nettopp du trenger. Du lærer dessuten verktøy du kan bruke med åpne og med lukkede øyne. Dermed kan du potensielt sett være mindful i alle livets øyeblikk. Hvert øyeblikk kan bli litt dypere og vakrere, og når du sliter med tunge ting er der også verktøy du kan bruke for å komme tilbake til nå-øyeblikket.

Jeg kan altså ikke tenke meg en bedre utdanning enn denne som Ragnar Parabhakti driver. Blir du med?

Les fullstendig kursbeskrivelse

Instruktørutdanning-prospekt
Ønsker du nyhetsbrevet fra Meditasjon for alle? *
Etter at du klikker send får du tilgang til kursbeskrivelsen. Vi forbeholder oss retten å sende deg informasjon og spørsmål i forkant av årets kurs, men med mindre du melder deg på nyhetsbrevet vil du ikke høre fra oss etter at årets kurs begynner.

Jeg føler meg roligere, gladere og mer tilstede i hverdagen min og rommer opplevelser i liver mitt på en bedre måte enn før. Ragnar Parabhakti er en kunnskapsrik og omsorgsfull lærer med utrolig evne til å lytte og romme det som skjer i gruppen og med hver og en av oss på en trygg og god måte.

– Marianne- sykepleier/lærer

NYHETSBREV

MEDITASJONSTIPS | MINDFUL MIDDAG

RETREATER | KONSERTER | KURS KAFFEMEDITASJON

Vi snakkes!