Finding peace in your busy life – Fredrikstad

Forfatteren Maitreya Ishaya holder et underholdende og tankevekkende foredrag om sin bok «The Broker Who Broke Free». I boken treffer vi forfatteren selv som ung og lovende børsmegler. Maitreya hadde alt: penger, venner, gode forbindelser og lyse utsikter. Allikevel kjente han at det var noe som manglet, at det måtte finnes noe mer i livet enn det dette. Han prøvde å overse denne følelsen, men etter flere dramatiske hendelser – han gikk seg vill på fjellet, ble truet med pistol, angrepet av gjengmobb og var nær ved å drukne- ble han mot alle odds dratt mot det som skulle vise seg å gi ham en opplevelse av mening, frihet og fred.

Om du også prøver å skape det perfekte liv i troen på at det vil gjøre deg lykkelig, eller i det minste tilfreds, er sjansen stor for at denne boken vil snu opp ned på forestillingene dine. For det kan være at den lykken du leter etter, finnes på det ene stedet du ennå ikke har lett.

Jeg hadde et godt liv, men hodet mitt var så fullt av tanker at jeg aldri var tilstede nok til å virkelig nyte det. Jeg kjente meg forvirret og stresset samtidig som at jeg hadde på følelsen at det var så mye mer å oppleve. Det var først når jeg fant indre fred at jeg virkelig begynte å nyte livet. – Maitreya Ishaya

Sted: Fredrikstad Litteraturhus
Billetter: Kjøpes i Fredrikstad Litteraturhus eller på deres hjemmesider.

NYHETSBREV

MEDITASJONSTIPS | MINDFUL MIDDAG

RETREATER | KONSERTER | KURS KAFFEMEDITASJON

Vi snakkes!