anbefalinger

Om Maitreya

I would first like to thank you Maitreya for the help you have given me over the last few years. You have listened to my questions, helped me when I was going through tough parts of my life, and made me laugh... Being open and loving is a hell of a lot better than being closed and fighting the world ha ha. So for that I give you thanks.

- Clint, England

I have so enjoyed listening to your talks! You speak well and can hold an audience with your sincerity and humour. You describe learning how to meditate very clearly.

– Elizabeth, Scotland

Maitreya you are a true teacher just by your presence. I have have seen so much more of myself that I wasn’t aware of. Your willingness to do whatever it takes, and your passion and love and honesty all wrapped up in a lot of fun is inspirational. Thank you for being you and shinning your light in this world. Thank you for seeing the bigger part of me.

– Sue, England

Moi! I just wanted to say that it was a great weekend here and we were all amazed. You were just what we needed here.

– Toni, Finland

Mind detox has helped me to raise the awareness of deep patterns of thought related to my obesity. And while effectively helped me with my lifestyle change and weight reduction. Recommended! I see more clearly now how much the mind detox and you actually have helped me. Thank you so much Maitreya!

– Stine, Norway

You reminded me to honour everbody’s individual way and right to choose their path. I am aware of the fact that I sometimes can be judgemental and I want to work on this. You have something, what really inspires me: your humbleness… It is a really nice virtue.

– Rachel, Norway

I love your dedication and openness about your struggle and your way out – it makes the Way more credible and accessible for many of us.

– Josefine, Norway

Thanks Maitreya for sharing your stories and inspiring me.

– Maggie, England

Just want to thank you for such a beautiful talk. I really enjoyed it. You are so clear and easy to understand, and listening to you feels like life is easy for a while. I loved it ?

– Ingvild

Thank you for a wonderful and inspiring talk yesterday! Having heard you, I know many which would like to hear the same.

– Elin, Norway

The focus on joy and happiness that you brought to this course was stunning. Thanks for bringing that to my life. The way you give and share is beautiful, interesting and authentic. The humbleness and eagerness you communicate awakens hearts. The way you talk about awakening reminds everyone in the room of their true purpose. The courage to talk about awakening in a society that’s asleep takes the heart and soul of a true sage.

– Camilla, Norway

Thank you for sharing and being honest about your «grumpy» mornings, and about how they sort of may be «comforting» or a «dig». For me, my confidence in another person grows when not only the sunny side is shown.

– Josefine, Norway

Om Magnus

Flott! Veldig bra! Dette fungerer fra første instruks.

– Kristen, vice president i risk management

Jeg syns du er en fantastisk lærer og gruppeleder. Jeg får masse ut av hver eneste kurskveld. Nøkkelen for meg er at du på en flott måte kombinerer det å formidle kunnskap, dele engasjement og egne erfaringer gjennom praksis og bruke de medmenneskelige kvalitetene du har. Det gjør at du ikke bare snakker til hodene våre, men møter oss på flere plan og som hele mennesker.

– Forlagsredaktør, 49 år

Du, Magnus er en strålende kursleder og fasilitator. Du er suveren på å gi verdifulle perspektiver til våre erfaringer og sette det vi bidrar med inn i en ramme som handler om mindfulness. Du har en veldig behagelig fremtoning, er full av visdom og kjærlighet og deler av deg selv og dine erfaringer. Ikke minst er det tydelig at du lever ut eller i det du snakker om på kurset, du er virkelig til stede. Du evner å skape trygghet og et fortrolig rom som åpner for at vi kan dele av oss selv, og bare innenfor de rammene som vi selv er komfortable med. Du har også en veldig fin måte å lede oss igjennom meditasjonene på, og bare å høre stemmen din på lydfilene setter meg i en meditativ tilstand. 🙂

– Ine, seniorkonsulent

Jeg opplever at jeg har mer tålmodighet i min hverdag. Jeg har blitt mer bevisst på at ro, hvile og pusterom er viktige ingredienser som jeg må rydde plass til i mitt liv for å øke min livskvalitet, samt for at jeg skal kunne være en bedre person i møte med de rundt meg. Jeg tror også at jeg har blitt bedre på å prioritere oppgaver/gjøremål i løpet av en dag. Blitt mer bevisst aktiviteter som gir meg overskudd i hverdagen min. Tror ikke jeg lyver hvis jeg sier at jeg har blitt en gladere person.

– Tverrfaglig spesialist i psykisk helse og rus, 37 år Fra evaluering av 8-ukerskurs

Jeg synes du på en fin og lærerik måte evner gang på gang å ta i mot fra gruppen, kna det og omformulere det som ble sagt slik at det ga ny og dypere mening. Jeg opplever deg som tilstedeværende og behagelig. Du ser og hører alle i gruppen. Gir alle plass og gir av deg selv.

– Psykologistudent som jobbet flere år i næringslivet

Takk for veldig bra kurs. Selv om jeg ikke er nybegynner i oppmerksomhetstrening og Mindfulness, så har jeg lært masse. Du har en unik, personlig og veldig sterk formidlingsevne. Du er en stor læremester. Takk!

– Jon, 60 år

Jeg opplevde en veldig tilstedeværelse fra deg. Og det i seg selv er fantastisk frigjørende og helende. Jeg opplevde aksept, ro og et oppriktig ønske fra din side om å hjelpe. Og en unik evne til å se utfordringen uten å analysere den i stykker. Det var befriende enkelt og det er noe av det som er så fantastisk. Du har så mange sterke sider! Noe av det jeg kan nevne: tilstedeværende, lyttende, spørrende. Inspirerende. Du kan både «føre og bli ført»; lytte og prate, ta styring og la deg bli ført av sted. (ref. Tango). Denne sensitiviteten og samspillet med den andre er fantastisk å ha med seg i rollen som terapeut. I tillegg er du ekspressiv; du uttrykker deg både verbalt og med kroppsspråk – noe som gjør det lett å forstå det du forklarer. Det mest interessante er effekten jeg har hatt i etterkant. Jeg føler meg så veldig rolig, harmonisk og avslappet. Dette er virkelig massasje for tankene og følelsene! Etter behandling og samtale med deg i går, har jeg vært som i en rolig ekstase. Fremdeles! Det er fantastisk og jeg har virkelig troen på deg og det du driver med! Tusen takk til deg for fantastisk opplevelse og verktøy som gjør at livet blir enklere og mer levende!

– Konsulent, 35 år

Jeg har hatt erfaring å jobbe sammen med Magnus flere ganger der han bruker øvelser for å forankre kursdeltagerne i her-og-nå, og resultatene har vært forbløffende. Jeg har sett forsiktige personer stå foran en gruppe med autoritet som en råbarket leder, jeg har vært vitne til dype menneskemøter hvor ordene bli overflødige, og jeg har hørt kursdeltagere si at de ikke lenger skjønner hva prestasjonsangst skal være bra for.Magnus har dessuten en varm utstråling som gjør at det er enkelt å føle seg trygg sammen med ham. Hans aller største styrke er hans skarpe hode. Han skjønner rett og slett ”strukturen” til nærværet – noe han har brukt år til å lære å kjenne bedre gjennom sin meditasjonspraksis. Han har derfor en sterk evne til å se hvor den enkelte kursdeltageren befinner seg, og han kan gi dem de mest passende øvelsene slik at de får verktøy til å finne trygghet og nærvær i seg selv – selv om det stormer på og rundt dansegulvet eller i livet.

– Anne Marit Ligaard, landets vakreste tangodanser på inn- og utsiden. Hun har jobbet sammen med Magnus i syv år.

Tack för den otroligt fina kursen (...) Hoppas få lära mig mer för det var beroendeframkallande.

– Eva, pensionär och tidigare banktjänsteman

When I made the appointment with you I wanted to address an on-going problem I had with my knee which does not have any medical reason for being painful. I found the technique you used very useful for addressing a root cause to my current behaviours and feelings about various things. It really made me think and I hope to experience positive changes as a result.I found you very professional and patient, I instantly felt comfortable working with you and able to open up about my personal feelings and experiences. Thanks

– Kate Young, NLP Practitioner, Life Coach, Hypnotherapist and Hypnobirth Practitioner

NYHETSBREV

MEDITASJONSTIPS | MINDFUL MIDDAG

RETREATER | KONSERTER | KURS KAFFEMEDITASJON

Vi snakkes!